onsdag 28. mars 2012

Tips

Hei på dere :)

Tenkte jeg skulle dele ett interiørtips med dere. Leste i et blad i dag og der var det noen som hadde vært litt kreative da vettu :) Har du en kjedelig klokke som du egentlig ikke synes passer helt inn i stilen din hjemme? Da er det ganske enkelt å gjøre noen små forandringer. Den eneste forutsetningen for å gjøre dette er at du har en klokke som du kan ta av glasset og ta av viserne på. (Hvis ikke kan man jo kjøpe en billig klokke på IKEA og gjøre det med). Husk å legge merke til hvilken rekkefølge visere og muttere sitter før du fjerner disse. For at klokken skal virke når man monterer den igjen, må dette være ganske nøyaktig. Så printer du ut et bilde du vil ha som bakgrunn på klokka og former det etter størrelsen på klokka di. Det kan være lurt med en papplate bak, men det funker uten også! Du kan også evt printe ut på stivere papir.  Har du photoshop eller andre redigeringsprogrammer kan du jo legge til tallene på bildet før du printer ut. Så limer du på dette og fester på viserene igjen. 

Ellers så kan du også kjøpe klistretall på hobbybutikker å klistre rett på bildet. Man får også kjøpt ekstra visere på noen hobbybutikker tror jeg..

Her er et jo bare fantasien som setter begrensningene! 

Nå skal vi en tur til Maxi for å se om vi ikke får bestilt oss en bryllupreise rett og slett :O:O:O Hihi. Gleder meg veldig til bryllupet kjenner jeg, det blir så stas.Så blir det mer maling av verandaen ikveld forhåpentligvis, gleder oss veldig til å se sluttresultatet!

Ha en fin kveld! 
Hilsen Frøken Holm


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar